Een maandelijks lidmaatschap middels PayPal / creditcard geeft je onbeperkt toegang tot alle oefeningen, lessenseries en muziek- en geluidsbestanden. Het bestaande materiaal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe drama-activiteiten. Na aanmelding ontvang je via e-mail direct een persoonlijke toegangscode zodat je gelijk aan de slag kunt.
Ben je onbekend met onze betaalmethoden? Het is tevens mogelijk een jaarabonnement af te sluiten, waarbij de eenmalige abonnementsgelden (€ 90.-) middels een factuur kan worden voldaan. Het lidmaatschap komt na een jaar automatisch te vervallen. Mail ons als je interesse hebt in een jaar lang DramaDatabase!

Testimonials

Heldere site met ontzettend veel en afwisselend materiaal. Ik kan hier jaren mee vooruit. Bedankt!
Joris de Knegt, (dramadocent)
De muziekbestanden zijn een geweldige toevoeging! Prettig ook dat ik elke week nieuwe oefeningen tot mijn beschikking heb. Jullie hebben aan alle aspecten van degelijk dramaonderwijs gedacht.
M. Terwijk
Deze site is een aanrader. Ik heb onlangs toch maar de dramakoffer aangeschaft en die blijkt een verrijking; de attributen sluiten goed aan op de lessen en kinderen vinden het geweldig.
Annelies van Berghem, (leerkracht basisonderwijs)

DramaDatabase

  • Volledig toegang tot al het materiaal:
  • Meer dan 600 toneelopdrachten
  • Lessenseries voor kinderen en volwassenen
  • Inclusief 60 pagina's aan materialen
  • Inclusief toegang tot unieke geluidsfragmenten